Privacy Policy

GDPR

Bed & Breakfast 't Witte Huus respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Bed & Breakfast 't Witte Huus.

U dient zich ervan bewust te zijn dat Bed & Breakfast 't Witte Huus niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites die via een link op onze website bereikbaar zijn. Wij raden u aan bij het via onze website benaderen van websites van derden telkens de privacyverklaring en disclaimer van die andere website te raadplegen. U kunt zien dat u niet meer op onze website bent als de URL is gewijzigd.

Uw persoonsgegevens

Wanneer u belangstelling heeft voor een overnachting bij Bed & Breakfast 't Witte Huus, vragen we u om persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) te verstrekken. Dit kan middels het contactformulier op onze website en overige derde partijen. Deze gegevens worden opgeslagen in het klantensysteem van Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie 't Witte Huus en worden gebruikt om met u te communiceren en u te informeren, als antwoord op uw verzoek. Uw persoonsgegevens zullen door Bed & Breakfast 't Witte Huus niet worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Bed & Breakfast 't Witte Huus.

Uw persoonsgegevens worden in beginsel alleen gebruikt door Bed & Breakfast 't Witte Huus. Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en Bed & Breakfast 't Witte Huus. U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, te veranderen, of te verwijderen. In dat geval kunt u contact met ons opnemen.

Versleutelde verzending

De gegevens die u in het contactformulier (vanaf de website) invult worden versleuteld verzonden naar de server waar de website bbhetwittehuus.nl wordt gehost. De website is hiervoor beveiligd met een zogenaamd SSL-certificaat. Dat deze werkt kun u zien aan het slotje voor de URL in uw browser. U ziet daar ook in het groen het woord ‘Veilig’ staan.

Opslag van uw persoonsgegevens

Het contactformulier is gemaakt met behulp van een plugin. Uw voornaam, achternaam en e-mailadres worden opgeslagen in de database van deze plugin. Er wordt een kopie van het ingevulde formulier verzonden naar info@bnbhetwittehuus.nl. Deze mailtjes worden lokaal opgeslagen op een PC van Bed & Breakfast 't Witte Huus en worden bewaard. Daarnaast wordt regelmatig een backup van de site gemaakt, hierin worden de opgeslagen persoonsgegevens in opgenomen. Deze backups worden een beperkte tijd bewaard.

De gegevens, verstrekt via derden worden middels mailtjes naar Bed & Breakfast 't Witte Huus verstuurd. Deze mailtjes worden lokaal opgeslagen op een PC van Bed & Breakfast 't Witte Huus en worden bewaard. Ook hiervan wordt regelmatig een backup gemaakt. Categorieën van persoonsgegevens die wij verzamelen zijn onder andere:

- Uw voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en thuisadres.
- Informatie over het verblijf van de gast, inclusief datum van aankomst en vertrek, speciale verzoeken, opmerkingen over uw servicevoorkeuren, inclusief kamervoorkeuren, faciliteiten of andere gebruikte diensten.

Gebruik van uw persoonsgegevens

De gegevens die u invult op het contactformulier worden alleen gebruikt om u een antwoord te geven op de vragen of opmerkingen die u via het contactformulier stelt of maakt. Uw gegevens worden niet verkocht of doorgegeven aan derden en worden niet gebruikt voor het sturen van nieuwsbrieven of andere commerciële communicatie danwel doeleinden. Wij kunnen uw contactgegevens gebruiken om u per mail uit te nodigen om een gastbeoordeling te schrijven na uw verblijf. Dit kan andere reizigers helpen om de accommodatie te kiezen die het beste bij hen past. Als u een gastbeoordeling instuurt, kan deze op onze website geplaatst worden.

Gebruikers die uw persoonsgegevens kunnen inzien

De enige gebruikers op bnbhetwittehuus.nl die uw gegevens kunnen inzien zijn op dit moment de eigenaren en Lo-Blo internet & design – (beheerder van onze website). Er zijn geen andere gebruikers die in het beheerdersgedeelte van de site kunnen komen. Zodra dat door wat voor reden dan ook wel gaat gebeuren wordt daar in deze privacyverklaring melding van gemaakt.
Uw gegevens worden gedeeld met de gemeente Montferland t.b.v. de toeristenbelasting.

Google Analytics

Om een goede, duidelijke en relevante website te maken is het van belang dat de bouwer van de website weet wat iemand op de site doet. Hoe lang blijft hij op een pagina? Welke pagina’s worden bekeken? Welke juist niet? Ook 't Witte Huus meet uw gedrag op de website. Niet om u producten te verkopen of om u advertenties te laten zien, maar om erachter te komen op welke plekken de site verbeterd kan worden. Voor deze gegevens wordt Analytics van Google gebruikt. Analytics laat hiervoor twee analytische cookies op de harde schijf van uw PC achter.

Uw persoonsgegevens opvragen, wijzigen of verwijderen

U mag op ieder moment uw gegevens opvragen zoals ze in de database van de site en lokaal zijn opgeslagen. Dit geldt ook voor het wijzigen van uw gegevens. Hiervoor kunt u ons contactformulier gebruiken. Wilt u dat uw gegevens worden verwijderd? Ook hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken. Nadat u een bevestiging van ontvangst hebt gekregen zullen uw gegevens verwijderd worden.

Bewaren van gegevens

Wij zullen uw gegevens, waaronder persoonsgegevens, bewaren zolang wij het nodig achten om u diensten te verlenen, te voldoen aan toepasselijke wetgeving, geschillen met partijen op te lossen en anderszins indien nodig om ons in staat te stellen onze activiteiten uit te voeren, waaronder het detecteren en voorkomen van fraude of andere illegale activiteiten. Alle bewaarde persoonsgegevens zijn onderhevig aan deze privacyverklaring. Als u een vraag heeft over een specifieke bewaartermijn voor bepaalde soorten persoonsgegevens die wij over u verwerken, neem dan contact met ons op.

Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van Bed & Breakfast 't Witte Huus. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen of klachten

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze verwerking van uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen via mail of via ons contactformulier.