Bed and Breakfast 't Witte Huus bij het heuvelachtige Montferland is een prachtig gelegen monumentaal gastenverblijf in het bosrijke Gelderland. Het is een zeer comfortabele, sfeervolle en gezellige B&B met een mooi uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Onze B & B beschikt voor uw overnachting over 3 sfeervol ingerichte kamers met eigen badkamer. U heeft een eigen entree en kunt gebruik maken van de gastenkamer. Hier kunt U genieten van het heerlijke ontbijt en het uitzicht over de weilanden. Op het terras in de voortuin zijn diverse zitjes in de zon of onder de monumentale notenboom. U vind bij ons de luxe van een hotel maar het persoonlijke van een bed & breakfast. In de boekenkast vind u diverse informatieve boeken, kaarten en routes en informatie over bezienswaardigheden in de buurt. Na een goede nachtrust in onze comfortabele bedden staat er een heerlijk ontbijt voor uw klaar met zelf gebakken brood,  een vers eitje van onze kippen, biologisch appelsap van eigen bodem en eigen-gemaakte jam. U kunt ook een lunchpakket samenstellen.

 

B&B ’t Witte huus ligt in de Achterhoek waar u heerlijk kunt wandelen in het bos of op het nabij gelegen Pieterpad, Noaberpad of Graafschappad. U kunt via de fietsknooppunten prachtige routes rijden. Op fietsafstand liggen de uitgestrekte heuvelachtige Montferlandse bossen. 't Witte Huus ligt aan de rand van het dorpje Netterden met een prachtige uitzicht over de weilanden en de tuin. Rondom het huis bevindt zich een ruime, mooie siertuin met een grote diversiteit aan bomen en planten. Verder is er een boomgaard met kippen. In overleg met ons kunt u een wandeling door de tuin maken en kunnen wij u laten zien waar een deel van de producten, die u met het ontbijt geserveerd krijgt, vandaan komen. 

Mochten al onze kamers bezet zijn dan is onze vakantiewoning misschien een optie als die nog vrij is. Kijk voor beschikbaarheid voor een volle week (vrijdag tot vrijdag) op de reserveringsmodule onder "boek nu" in overleg kan ook eventueel voor  4 of 5 dagen reservering bel direct met ons op +31613224275

Kamers